O nama

EPOKSAN d.o.o je vodeće preduzeće u Srbiji na polju industrijskih građevinskih podova i premaza. Preduzeće je osnovano decembra 1995. godine u Čačku gde je i sedište firme. Specijalizovani smo za proizvodnju i ugradnju podnih obloga, premaza i adheziva na bazi visokokvalitetnih epoksidnih smola.

Kvalitet proizvoda, inženjerski tim sa dugogodišnjim iskustvom, praćenje svetskih trendova, baziranje proizvoda na sirovinama renomiranih proizvođača i stalna tehnička podrška, omogućili su preduzeću EPOKSAN d.o.o. da odgovori na najviše zahteve u poslu i omogući visoku poziciju na konkurentskom tržištu.

U skladu sa zahtevima Evropske Unije EPOLIT podovi i EPOSAN premazi ispunjavaju zahteve HACCP standarda za prehrambenu industriju.

EPOKSAN proizvodnja

EPOKSAN proizvodnja

EPOLIT podovi i EPOSAN premazi potvrdili su prednosti epoksidnih sistema koji su u upotrebi već decenijama širom sveta u objektima hemijske, farmaceutske i prehrambene industrije, skladištima, javnim i uslužnim objektima, auto -servisima i garažama .

Delatnost

EPOKSAN je firma koja je usko specijalizovana za proizvodnju podnih obloga, premaza i lepkova na bazi epoksidnih smola, kao i za pružanje usluga ugradnje i stručne pomoći pri planiranju, izboru sistema i izvođenju radova. Naš ugrađivački tim je osposobljen da odgovori najvišim zahtevima Investitora po pitanju kvaliteta ugradnje i rokovima izrade epoksidnih proizvoda.