Epoksidni vodorazredivi pod

EPOLIT SW je trokomponentna, samorazlivajuća, vodorazrediva, epoksidna obloga u boji. Ima visok stepen paropropusnosti kao i svojstvo otvrdnjavanja i pri nižim temperaturama (10°C).

EPOLIT SW je podna obloga na vodenoj bazi namenjena za laka do srednja mehanička opterećenja u skladištima, bolnicama, laboratorijama, školama, poslovnim i javnim objektima. Epoksidni pod EPOLIT SW je difuzno otvoren – paropropustan i zato je primenjiv za relativno sveže betonske podloge, kada postoji potreba da se što hitnije pristupi izradi epoksidnog poda a proces sazrevanja betona još nije dovršen i procenat vlage je još uvek visok.

EPOLIT SW dobro prijanja na sve podloge na bazi cementa (beton, cementni malter, teraco, specijalne tvrdi betoni, cement-polimerni podovi) pod uslovom da su čvrste i kompaktne, suve i čiste. Epoksidni pod EPOLIT SW je odlične prionljivosti i nema intenzivnog mirisa prilikom nanošenja. Boja poda je polumat sa svilenkastim sjajem. Izrađuje se u više boja. Dodatnim lakiranjem moguć je sjajan izgled površine.

Tehnički list (Epolit SW)

Tehnički list sadrži detaljan opis proizvoda, tehničke i fizičke podatke kao i uputstvo za primenu.

RAL karta

RAL karta je u .PDF formatu i sadrži informacije o kolor paleti EPOKSAN proizvoda.

Katalog

Katalog sadrži osnovne informacije o EPOKSAN proizvodima. Katalog je u .PDF formatu.

Dodatna dokumentacija

Bezbednosni list i Izveštaj o ispitivanju (atest) spadaju u dodatnu dokumentaciju koja se dostavlja klijentima .

Napomena Dokument se dostavlja samo na direktan upit zainteresovanog lica sa dostavljenim kontakt podacima. Molimo navedite podatke o proizvodu koji vas interesuje kao i željeni format u kome želite da vam dostavimo dokumenta.

Pošalji upit
Svojstva Epolit SW
Debljina (mm) cca 3
Paropropusnost Da
Boja Veliki izbor tonova po RAL karti
Izgled površine Dekorativna, glatka i mat površina
Mehanička postojanost Dobra
Hemijska postojanost Visoka
Higijenska svojstva Laki za pranje i čišćenje